HIT DANA: Ed Sheeran : Shape of you
 
 
 
Kategorije
Zadnje vijesti

--------------------------------

Četvrtak 23/03/17

Most predlaže plaćanje eurima u sezoni; Marić: Postoje zakoni

--------------------------------

Četvrtak 23/03/17

Policija uhitila sedam osoba diljem Velike Britanije

--------------------------------

Četvrtak 23/03/17

Poznati ovogodišnji laureati Grada Vodica

--------------------------------

Četvrtak 23/03/17

Besplatno prijave svoje smještajne kapacitete na mobilnu aplikaciju i web stranicu Šibenik Travel

--------------------------------

Četvrtak 23/03/17

Muškarci.hr

--------------------------------

Četvrtak 23/03/17

Burić: Nastavljamo s ulaganjima u kvalitetu života i razvoj potencijala naših otoka

--------------------------------

Srijeda 22/03/17

Lovrinović upozorio na uvozno meso iz Brazila sumnjive kvalitete

--------------------------------

Srijeda 22/03/17

Privremena nemogućnost korištenja parkirališta Poljana i Pijaca

--------------------------------

Srijeda 22/03/17

Gradu Šibeniku odobrena sredstva za provedbu projekta „Rosie“

--------------------------------

Srijeda 22/03/17

Održana 24. sjednica Županijske skupštine

Top 3 stranih hitova
1

Ed Sheeran

Shape of you

2

LP

Other people

3

Rag'n'Bone Man

Skin

cijela top lista
Top 3 domaćih hitova
1

Damir Kedžo & ZsaZsa

Sve u meni se budi

2

The A!

Jedan dobar razlog

3

Massimo

1000 ljudi

cijela top lista
 
 
Emisije Utorak
 

RITAM SPORTA - ponedjeljak 9h i 30

U emisiji donosimo pregled i analizu svih aktualnih sportskih događanja uz gostovanja sportaša i brojnih sportskih djelatnika

 

GRADSKO UHO-utorak 12h i 15

Svaki tjedan 45 minuta predviđeno je u potpunosti pozivima slušatelja koji javno progovaraju o gradskoj problematici i šire te postavljaju pitanja pokušavajući razriješiti probleme koji ih muče.Sve ostalo je na nama!Odgovore tražimo za Vas na adresama odgovornih nadležnih tijela.Gradsko uho je dokaz da se zahvaljujući inicijativi slušatelja mnoge situacije mogu promijeniti na bolje.

 

KULTURNA SVAŠTARIJA-srijeda 11 i 10

Srijedom donosimo pregled svih tjednih kulturnih dođanja u gradu i županiji.Najavljujući događaje više informacija donosimo u razgovoru sa zanimljivim gostima iz kulturnog života grada i županije.

 

SRIDOM U SRIDU-srijeda 12h i 15

U emisiji svakog tjedna govore načelnici i gradonačelnici županije Šibensko -kninske,a ovisno o problematici uključuju se i predstavnici županije,ministarstava te mnogi drugi relevantni sugovornici.Gosti prezentiraju svoje općine ili gradove iznoseći sve aktualne i buduće aktivnosti,tekuće probleme i rješenja. U diskusiju se telefonskim pozivima uključuju slušatelji svojim pitanjima,kritikama i pohvalama.

 

SVIJET KUĆNIH LJUBIMACA-četvrtak 13h i 30

Emisija donosi brojne zanimljivosti iz svijeta životinja te korisne savjete za sve vlasnike kućnih ljubimaca.Naš veterinar Zdravko Zorica svakog četvrtka pobrinut će se za zanimljive teme i odgovore na vaša pitanja.

 

VAGA-petak 12h i 15

Svakog petka u emisiji Vaga navodimo individualne životne priče vezane uz određene profesije.Postoji li još uvijek podjela na tipično muške i ženske poslove ili su se granice ipak pomaknule..Naši gosti i gošće davno su odbacili sve predrasude i dokazali da je popis zanimanja koji se ograničava samo na određeni spol sve manji.Nijihove priče pratite u Vagi.

 

POLJOPRIVREDNA -subota 8h i 30

Poljoprivredna emisija donosi niz korisnih savjeta predstavnika Poljoprivredno savjetodavne službe Šibensko-kninske županije,Davorina Pamića.Emisija uključuje odgovore na pitanja slušatelja koja su tematski vezana za poljoprivredu,najčešće maslinarstvo i vinogradarstvo.

 

U GOSTIMA KOD ŽIVANE PODRUG-subota 14h I 5

Svake subote nadasve zanimljive jednosatne interviewe s gostima iz različitih područja društvenog života grada i šire donosi Živana Podrug.U vrijeme ručka opustite se uz zanimljive goste i njihove životne priče ispričane na ležeran način, a začinjene glazbom koju gosti sami biraju.

 

REĆINA-nedjelja 12h i 15

Rećina je emisija koja se bavi isključivo klapskim pjevanjem i klapskom pismom koje svake nedjelje u ovom terminu neće nedostajati.Zanimljive priče donose nam gosti koji vole i njeguju klapsku pismu, a i slušatelji koji svojim pozivima sugeriraju teme i glazbu.

 

RITAM SRCA-nedjelja 22h

Ritam srca prvi je put zakucao na našoj frekvenciji 1994.,a od tada sve je povijest.Svake nedjelje u večernjem terminu uživajte u poeziji i odličnoj glazbi koju vam donosi Antonijo i ne oklijevajte, pridružite nam se u eteru sa svojim stihovima a do ranog jutra u emisiji Nesanica kreirajte noćnu glazbu.

 

CRNA BURZA-svakog radnog dana od 14h i 15,te u 17h

Dva puta dnevno pružamo priliku slušateljima da oglase svoje oglase direktno u eteru pozivom na brojeve 214-626 ili 214-646.Ako nešto kupujete,iznajmljujete,mijenjate ili imate slične kombinacije javite nam se radnim danom u posijepodnevnom programu.

 

GLAZBENE EMISIJE

uz pregršt hitova domaće i strane glazbe koju vam svakodnevno serviramo u našem eteru izdvajamo i prave glazbene poslastice,ponedjeljkom TOP 20,domaću top listu i četvrtkom MUSICLAND,top listu najnovije inozemne glazbe.Vikendom vam nudimo užitak uz latino glazbu emisije Rafaelo,a radnim danima u večernjem terminu Nostalgiju vječnih hitova domaće pop i rock glazbe!Sviramo za vas najbolju glazbu 24 sata!

 

Video streaming
Online streaming
Anketa

 

Kako Vam se sviđaju nove stranice Radio Ritma?

Super

Dobro

Loše

 

|

 

Marketing


 
 

©2017 RADIO RITAM | RADIO RITAM D.O.O. | Stjepana Radića 24 | HR - 22000 Šibenik | tel. +385 (0)22 212852

 

Median.hrIt-lab.hr